Rendelés

A termékeinknél vagy a polctervezőben leadott rendelés/árajánlatkérés után felvesszük Önnel a kapcsolatot. Ennek oka a szállítással, illetve polcrendszer rendelés esetén a szereléssel kapcsolatos információk, költségek és egyéb kérdések megbeszélése. Ezek után kerül véglegesítésre és mindkét fél általi elfogadásra a megrendelés. Részletesebb információt az ÁSZF-ben talál!

Szállítás

Megrendelés esetén a megrendelt termék(ek) átvételére több lehetőség van:

  • Személyes átvétel az üzletünkben nyitvatartási időn belül: ingyenes, cím: 2510, Dorog, Esztergomi út 39.
  • Házhozszállítás általunk: a szállítási költség függ a rendelés mértékétől és a távolságtól. Dorog és Esztergom vonzáskörzetében természetesen ingyenes.
  • Csomagküldés GLS  vagy Magyar Posta futárszolgálattal az egész ország területén: mivel termékeink mérete és tömege meglehetősen széles skálán mozog, ezért a csomagküldés költsége minden esetben egyedi kalkulációt igényel. Példaként vegyünk egy 2 méter hosszú szálanyagot, pl. Salgó profilt és mondjuk egy hengeres, 0,5 méter átmérőjű, 1,2 méter hosszú légpárnás fólia tekercset. Elég érdekes csomag jön ki ebből a két termékből, ugye? 🙂 A futárszolgálatok nyilvánvalóan fel sem veszik az ilyen jellegű, standard doboz formától eltérő csomagokat. Továbbá 2 méternél hosszabb csomagokat szintén nem tudunk futárszolgálattal küldeni. Kérjük vegyék ezt figyelembe rendeléskor, megértésüket köszönjük! Az árat befolyásolja a fizetés mód is (előre utalás vagy utánvét).

A szállítási költségekkel kapcsolatban érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén.

Fizetés

Megrendelés esetén a megrendelt termék(ek) fizetésére több lehetőség van:

  • Személyes átvétel esetén: készpénzzel vagy bankkártyával. 
  • Házhozszállítás általunk: készpénzzel vagy bankkártyával. Bankkártyás fizetési szándékát kérjük előre jelezni!
  • Csomagküldés  futárszolgálattal: utánvét esetén készpénzzel vagy bankkártyával.
  • Átvételi módtól függetlenül fizethet banki átutalással. A megjegyzés rovatban tüntessük fel a rendelésszámot. A kiszállítás/átvétel az összeg beérkezését követően történik. A számlaszám a számlán fel van tüntetve.