Csavarmentes Salgó polcrendszer telepítése – 1. cikk

Előkészületek, polcrendszer típusának meghatározása

A csavarmentes Salgó polcrendszer egy lábon álló, kiváló ár-érték aránnyal rendelkező, időtálló polctípus. Ebben a cikkünkben egy újépítésű, még üresen álló garázs csavarmentes Salgó polcrendszerrel való beépítését mutatjuk be. Megrendelőnk első lépésként lemérte a rendelkezésre álló helyet, majd felkeresett minket. Képeket is kaptunk a helyszínről, ami nagyban segítette munkánkat. Az ügyfél elképzelésének megfelelően elkészítettük az árajánlatot és a két-, illetve háromdimenziós látványtervet. További egyeztetések és kiegészítések után véglegesítette ügyfelünk a rendelést.

polcrendszer-latvanyterv-2D
polcrendszer-latvanyterv-3D
Megrendelés után…

A polcrendszert helyszínre szállítással és szereléssel rendelte meg ügyfelünk, aminek az első lépése a polcrendszer állványkereteinek összeszerelése volt. Ezt saját raktárunkban végezzük, hogy a helyszínen már csak a gerendákat és a polclapokat kelljen beépíteni, ezzel kevesebb időt rabolunk az ügyfelektől. A szállítást persze megnehezíti, hiszen így már nem „szálanyagként” szállítható a polcrendszer oszlopai, hanem készre szerelt keretként. Szerencsére ez sem okoz problémát, hisz a nagyra nőtt furgonunkban rengeteg polcot el tudunk rakni. Az árajánlatadás és a polcrendszer szállítása, szerelése között körülbelül két hét telt el.

Szállítás és szerelés

A polcrendszer szerelését egy szombat délelőtti napra időzítettük, mivel ez volt az optimális megoldás nekünk és az ügyfelünknek is. A helyszíni szerelés nagyjából három órát vett igénybe. A polcosztást korábban egyeztettük az ügyféllel, így az első mező összeállítása után már könnyű dolgunk volt, hisz „csak” a mintát kell követni. A polcrendszerek beállítása után minden sort terhelési matricával láttunk el. Természetesen a szerelés közben keletkezett hulladékot minden esetben elszállítjuk és szelektíven gyűjtjük. Ügyfelünk remélhetőleg nagy megelégedéssel lakhatja be új csavarmentes Salgó polcrendszerét! Ha Önnek is polcrendszerre van szüksége és kedvet kapott a cikkünktől, akkor keressen minket elérhetőségeinken, vagy kérjen ajánlatot online polctervezőnk segítségével, amelyet ide kattintva érhet el.

Képek a polcrendszerről
Salgó-csavarmentes-polcrendszer
Salgo_csavarmentes_polcrendszer
Salgo_csavarmentes_polcrendszer
Salgo_csavarmentes_polcrendszer
Salgo_csavarmentes_polcrendszer
Salgó-csavarmentes-polcrendszer
Salgó-csavarmentes-polcrendszer
Salgó-csavarmentes-polcrendszer