Fémszekrények

Kínálatunkban megtalálhatóak különböző méretben és kialakításban irat-, és szerszámtároló fémszekrények, öltözőszekrények, tisztítószer-, és vegyszertároló szekrények. A felhasználási területtől függetlenül mind kiváló minőségű, tartós fémszekrények.

  • Az irat-, és szerszámtároló fémszekrényeink, mint ahogy az elnevezés is mutatja, iratok és szerszámok tárolására hivatottak. Ha a céges papírokat, vagy a drága műhelyberendezéseket zárt ajtó mögött, biztonságban tárolná, akkor kiváló megoldást nyújthat az Ön számára egy irat-, és szerszámtároló fémszekrény. Előnyös abban az esetben is, ha megvédené a tárolandó dolgait az elkerülhetetlen porosodástól. Különböző méretben megtalálja őket webshopunkban, így kiválaszthatja a leginkább megfelelő típust.
  • Az öltözőszekrényeknek leginkább abban az esetben van létjogosultságuk, ha például valamilyen sporttevékenység végzése miatt át kell öltöznünk, vagy a munkavégzéshez formaruhát, ill. munkavédelmi felszerelést kell viselnunk. Ebben az esetben ugyanis levetjük magunkról az utcai viseletet, ékszereket és minden olyan dolgot, amelyet megvédenénk az átöltözés utáni tevékenység végzése során. Ilyenkor alap elvárás, hogy biztonságban hagyjuk magunk mögött dolgainkat és nyugodtan sportolhassunk vagy dolgozhassunk anélkül, hogy a holmijaink miatt aggódnánk. Kínálatunkban többféle méretben és kialakításban elérhetőek fém, zárható öltözőszekrények, így biztosan talál az elvárásoknak megfelelőt.
  • Tisztítószertároló szekrényeinkben a kevésbé veszélyes tisztítószereket és egyéb takarítóeszközöket tárolhat (pl. felmosó, felmosóvödör, szemeteszsák, takarító ruházat stb.) egy helyen, rendszerezetten, elzárva és biztonságban.
  • Vegyszertároló szekrényeink pedig a veszélyes, vegyi anyagok szakszerű tárolására alkalmasak. Veszélyes anyagok tárolásánál két alapvető közegészségügyi szempontot kell figyelembe vennünk: biztonságban tároljuk (tehát elzártan, kulcs akár egy megbízott személynél) és a testi épséget és a környezetet ne veszélyeztesse. Ha nincs külön vegyianyag raktárunk, akkor egy zárható, vegyi anyag tárolására alkalmas fémszekrényre van szükségünk, amelyre lehetőség szerint figyelemfelkeltő feliratot helyezünk el.
Irat-, és szerszámtároló fémszekrények

Két ponton záródó fémbetétes zárral és 2 db kulcs tartozik hozzájuk. 1,0 mm vastag acéllemezből hajlított és hegesztett fémszekrény. A felülete erős ráégetett festéssel (színterezéssel) készül. 4 db. polclap található benne, állítható polcosztással. A polcok hajlításából adódóan a polc alá függőmappa is akasztható. Zárt fenéklappal, 90 mm magas lábazati résszel van ellátva. Az ajtók belül merevítettek és kb. 110 fokban nyílnak.

Elnevezés Magasság [mm] Szélesség [mm] Mélység [mm] Kivitel
Fémszekrény ECO 1920 780 380 zárható, 2 ajtós
Fémszekrény BG 1920 780 580 zárható, 2 ajtós
Fémszekrény C 1920 1100 380 zárható, 2 ajtós
Fémszekrény C 1920 1100 580 zárható, 2 ajtós
Fémszekrény Univerzális 1950 950 400 zárható, 2 ajtós

*teljes terméklista a Termékek/Fémszekrények/Irat-, és szerszámtároló szekrény almenüben vagy IDE kattintva érhető el.

Öltőzőszekrények

Minőségi, 1,0 mm vastag acéllemezből készített, lábakon álló öltözőszekrény, főkulcsos rendszerű biztonsági hengerbetétes zárral, melyhez 2-2 db kulcs tartozik. Az ajtón címketartó és merevítés, a rekeszeken belül akasztó rúd, 2 akasztóval, szinterezett kivitelben.

Elnevezés Magasság [mm] Szélesség [mm] Mélység [mm] Kivitel
Fém öltözőszekrény 1850 600 500 zárható, 2 ajtós
Fém öltözőszekrény 1850 890 500 zárható, 3 ajtós
Fém öltözőszekrény 1800 600 500 zárható, 4 ajtós
Fém öltözőszekrény 1800 600 500 zárható, 6 ajtós
Fém öltözőszekrény 1800 890 500 zárható, 6 ajtós
Fém öltözőszekrény 1800 900 500 zárható, 6 ajtós
Fém öltözőszekrény 1920 410 500 zárható, 2-Z ajtós

*teljes terméklista a Termékek/Fémszekrények/Öltözőszekrények almenüben vagy IDE kattintva érhető el.

Tisztítószertároló szekrények

Tisztítószer tároló szekrényeinkben bármilyen takarítóeszköz és tisztítószer tárolható. Minőségi acél lemezből készített 2 ajtós, középről nyíló szekrény. A felülete erős ráégetett festéssel (színterezéssel) készül. Egyik oldalon polclapok, másik oldalon egy akasztó rúd található benne. Főkulcsos rendszerű 10 csapos biztonsági cilinder zárral, címketartóval, szellőző kopoltyúzással, ajtó merevítéssel és 150 mm magas zárt lábazattal.

*teljes terméklista a Termékek/Fémszekrények/Tisztítószertároló szekrény almenüben vagy IDE kattintva érhető el.

Vegyszertároló szekrények

A vegyszertároló szekrényeink jellemzői:

  • két pontos zárszerkezet két kulccsal,
  • 3 db kihúzható horganyzott tálca a könnyű vegyianyag ki-, és behelyezés, illetve a könnyű takaríthatóság érdekében,
  • tálcák teherbírása 40 kg (egyenletesen megoszló terhelés),
  • tálcák magassági helyzete 28 mm-enként állítható,
  • perforált oldalfalak és fedlap,
  • veszélyes anyagok tárolására alkalmas.

*teljes terméklista a Termékek/Fémszekrények/Vegyszertároló szekrény almenüben vagy IDE kattintva érhető el.