Csavarmentes Salgó polcrendszer telepítése – 2. cikk

Előkészületek, polcrendszer típusának meghatározása

Legutóbbi polcrendszer telepítésünk Eger városában történt. Kedves megrendelőnk lemérte a rendelkezésre álló helyet és elmondta az elvárásait a polcrendszerrel kapcsolatban. Az igényeket leginkább a kiváló ár-érték arányú csavarmentes Salgó polcrendszer elégítette ki. A gyorsabb ajánlatadás érdekében most nem mellékeltünk polcozási tervet az árajánlat mellé, mivel vevőnk konkrét elképzeléssel rendelkezett, így pontosan tudta, hogy mit fog kapni az árajánlat végösszegéért cserébe.

Az ajánlatunk részletei

Az ajánlatban szerepelt 2500 mm magas és 800 mm mélységű, illetve 3000 mm magas és szintén 800 mm mély polcrendszer is. A mezők szélességeit tekintve voltak 1200 mm és 1500 mm-es egységek is. Egy polcszint tehát viszonylag nagy felületű, tehát ha kisméretű és nehéz tárolandó dolgaink vannak, akkor fokozottan ügyelni kell a teherbírásra, mivel sok „dolog” fér el rajta. Jelen esetben könnyű terméket tárolnak majd a polcrendszereken, így nem áll fenn a veszély a teherbírás meghaladására. Természetesen minden esetben terhelési matricákkal látjuk el polcrendszereinket, felhívva ezzel a polcrendszert feltöltők figyelmét a terhelhetőségre. A falhoz rögzítés lehetősége is felmerült a kezdeti fázisban, viszont gipszkarton falhoz lehetett volna csak rögzíteni a polcokat, továbbá figyelembe vettük azt a gyártói ajánlást, hogy abban az esetben kell a falhoz rögzítést elvégezni, ha a mélység ötszöröse meghaladja a magasságot.

Szállítás és szerelés

Először az összeszerelt állványkeretek, gerendák, polclapok és egyéb tartozékok helyszínre szállításáról egyeztettünk, majd ügyfelünk kérésére bővítettük ajánlatunkat helyszíni összeszereléssel is. Megrendelést követően igyekeztünk minél előbb előteremteni a polcrendszereket, mivel viszonylag ritkább méretű polcrendszer lévén nem volt raktárkészleten a szükséges mennyiségben. A várakozási idő a megrendelés leadásától számítva körülbelül másfél hét volt. A szállítást és szerelést szombati napra időzítettük, ez megrendelőnek és nekünk is megfelelőbbnek bizonyult. A szerelés kipakolással, összeszereléssel és beállítással együtt nagyjából 3 órát vett igénybe. Közben nem várt helyzetek adódtak, ugyanis a 3 méter magas polcrendszer egyik állványkerete és tárolószintje is egy lámpatesthez esett, de egyeztetést követően a kérésnek megfelelően alakítottuk az elrendezést és a pozíciót. A szerszámok és a keletkezett hulladék összepakolása után elhagytuk a helyszínt, és megkezdhették a polcrendszer munkába állítását az üzlet dolgozói és reméljük, hogy ezt a legnagyobb megelégedéssel tették. Köszönjük a vásárlást!

Ha Önnek is polcrendszerre van szüksége és kedvet kapott a cikkünktől, akkor keressen minket elérhetőségeinken, vagy kérjen ajánlatot online polctervezőnk segítségével, amelyet ide kattintva érhet el.

Képek a polcrendszerről
salgo-csavarmentes-polcrendszer (3)
salgo-csavarmentes-polcrendszer (4)
salgo-csavarmentes-polcrendszer (8)
salgo-csavarmentes-polcrendszer (10)
salgo-csavarmentes-polcrendszer (11)
salgo-csavarmentes-polcrendszer (20)
salgo-csavarmentes-polcrendszer (13)
salgo-csavarmentes-polcrendszer (24)