Juhász és Társa Bt. 1992-ben indult családi vállalkozásként. Kezdetben az ACSI Logisztika Zrt. mintaboltjaként kizárólag az APROD kapcsolható polcos állványok forgalmazásával foglalkoztunk. Közvetlen gyártói háttérrel már a kezdetektől gyors és minőségi értékesítést valósítunk meg, kiegészítve ezt a megfelelő mérnöki tudással, házhozszállítással és felméréssel, az ügyfeleink minél nagyobb elégedettségére.

Szeretne polcos állványokat rendelni?
Forduljon bizalommal cégünkhöz és kérjen online árajánlatot!

Az APROD csavarmentes polcos állvány egyszerű és gyors összeszerelhetőségének köszönhetően máig nagy népszerűségnek örvend. A kilencvenes évek végétől a termékkörünk folyamatosan bővült. Eleinte a polcrendszerek, majd a csomagolástechnikaraktározástechnika, végül pedig az üzletberendezések terén. Cégünk ma a logisztika számos területéről forgalmaz termékeket, különféle polcrendszereket, raklapozható állványokat, csomagolástechnikai eszközöket.

Bármilyen üzleti berendezést megvalósítunk, legyen szó élelmiszer boltról, ruházati üzletről, zöldségesről, stb. Persze nem csak a vállalkozókra gondoltunk, hanem a lakosságra is. Az otthonaikba is rengeteg eszközt találhatnak, például fém illetve fenyőfapolcokat, kosaras állványokat, stb.

Mottónk a minőség, megbízhatóság, tartósság elérhető áron.

Helyszíni felméréssel, tervezéssel, szaktanácsadással állunk az Önök rendelkezésére.