Kérjen ajánlatot!

Gurulós MH-box állvány, amely az MH-4 és MH-5 méretű dobozok tárolására alkalmas. A felső két szinten az MH-5 méretű box helyezhető el, összesen 16 darab. A további, alsóbb szintekre az MH-4 méretű doboz akasztható, összesen 24 darab. Az állvány kétoldalas, tehát az előbb említett darabszámok megkétszerezhetők, ha mindkét oldalra dobozokat helyezünk el. Tehát összesen 48 db. MH-4-es és 32 db. MH-5-ös box fér el az állványon. Az MH-box állvány felső részén perforált lemez van, mindkét oldalon. Erre tetszőleges méretű szimpla akasztókat helyezhet el.

Az állvány két darab forgóvillás, és két darab fékezhető forgóvillás keréken van elhelyezve. A tárolódoboz tartóállvány felületkezelése: festve (porszórva), szín: antracit szürke (RAL7016).

Az állvány befoglaló mérete: 1630 x 1200 x 466 mm.

A megadott ár csak az állványra vonatkozik, az akasztókat és a tárolódobozokat külön tudja megvásárolni a szükséges darabszám függvényében.

Az állvány + dobozok ára egyoldalon*: Kérjen ajánlatot!

Az állvány + dobozok ára kétoldalon*: Kérjen ajánlatot!

*II. osztályú doboz esetén.

Akasztók árai és méretei: https://www.juhaszpolcrendszer.hu/termekkategoria/polcrendszerek/fali-konzolos-allvany/egysoros-fem-polcrendszer/szerszamfal/page/2/

Tárolódobozok árai és méretei: https://www.juhaszpolcrendszer.hu/termekkategoria/tarolodobozok/mh-boxok/

Befoglaló méret

1630x1200x466 mm

Szín

Antracit szürke (RAL 7016)

Eltárolt dobozmennyiség

24 db. MH-4 box oldalanként és 16 db. MH-5 box oldalanként